Det siger de om os

Vores mål med samarbejdet med dig er, at vi skal skabe værdi sammen og have det sjovt i processen.

Det Mindre Bureau er gode til at lytte og konvertere mine tanker og ideer til gennemarbejdede løsninger. Resultatet af en opgave blir’ klart bedre, når dialogen og relationen er frugtbar – og det er den bare med Det Mindre Bureau. God sparring og pingpong, der gør at mine ideer bliver ‘optimeret’ undervejs i processen, så løsningen er spot on.

Jeg vil uden at blinke anbefale dem til andre, der har brug for en kommunikationspartner.

Jacob Rais

Hoteldirektør & Foredragsholder

Først og fremmest indledte jeg et samarbejde med Det Mindre Bureau pga. den værditænkning og følelsesmæssige vinkel, som kendetegner deres løsninger – og så er der altid tænkt lige netop den ekstra tanke, som giver en løsning, i vores tilfælde et nyt website, den ekstra dynamiske finish.

Jeg har samarbejdet med DMB igennem flere år og altid fået en professionel, kompetent og ikke mindst personlig feedback. I processen er DMB gode til at stille de rigtige spørgsmål og på den måde få vendt mine indspark til gode kreative løsninger.

– Og så er Louise og Steen altid godt selskab! Jeg giver DMB mine varmeste anbefalinger.

Gitte Bergø-Enkebøll

MedicSport

Det Mindre Bureau er en samarbejdspartner som brænder for opgaven. De er meget fleksible, dynamiske og løsningsorienterede, altid med et positivt smil og stor begejstring.

Susanne Carstens

Consensus Management

Louise og Steen er ikke kun professionelle, fleksible og løsningsorienteret samarbejdespartnere – men også bare rigtig flinke mennesker, som man elsker at samarbejde med.

Louise Paustian

Tetris

Det Mindre Bureau er professionelle, kreative, kommercielle og rigtig gode til at “tænke ud af boxen” og forstå den forretning vi driver.

De møder opgaven der hvor vores behov er, og er altid friske på nye ideer og input. Kommunikationen går hurtigt og det gør udførslen af arbejdet også. Det giver en stor tryghed i vort daglige arbejde.

Vi er super tilfredse med vores samarbejde, og glæder os til mange sjove, kreative og frugtbare timer sammen med dem fremover.

Vibeke Frydendahl

Prologo

Jeg samarbejder med Det Mindre Bureau fordi, de er yderst professionelle, kreative sparringspartnere og værdsætter æstetik, som gav vores hjemmeside naturalstateofmind.dk et rent udtryk, der passer perfekt til vores projekt.

Jacob Dall

Fotograf

Jeg samarbejder med Det Mindre Bureau fordi jeg for første gang virkelig har oplevet, hvad det vil sige at arbejde med et dygtigt, kreativt og kompetent bureau, hvor man hele tiden har følelsen af at være i centrum som kunde, at bureauet agerer som ens forlængede arm og hele tiden gør det der er bedst for kunden – og så altid til tiden. Derudover er Det Mindre Bureau ledet af to dygtige, inspirerende og dejlige mennesker, som det er en kæmpe fornøjelse at samarbejde med, og som altid gør bureau kontakten til en fornøjelse.

Berit Hertz

P. Hertz

+45 6024 2900

Skal vi lege?